Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen
Välkommen till vår hemsida!

Torslanda Taekwon-Do startade sin verksamhet hösten 2004. Idag är vi runt 250 medlemmar som träffas och tränar tillsammans två till tre dagar i veckan i vår nya lokal på Torslanda Torg.

Taekwon-Do är en kampkonst med många sidor som passar alla, både tjejer och killar i alla åldrar. Träningen är bred och det finns många olika delar i helheten vilket gör att träningen är varierande och rolig. 
Vill du träna i Torslanda Taekwon-Do? Klicka då här!
Dags för tävling igen - Svenska mästerskapen och Svenska Taekwon-do ligan 3
2019-04-17 10:52


11 maj är det tävling igen, denna gång i Södertälje och bara för yngre juniorer, juniorer och seniorer (+13 år).

 Läs mer på: http://www.itfsverige.se/stl/stl_2019/stl_3_2019_inbjudan.pdf

 

Följ länken för anmälan och betalning: https://sportadmin.se/hemsida/form/form2.asp?F={F05DFD7E-BE4F-41A9-B49D-44FAD16E7FAF}

OBS! Viktigt att ni fyller i Google formuläret - anmälan är inte komplett innan formuläret är ifyllt.

 

Sista anmälningsdag 25 april.

 

Förutom tävlande behöver vi även domare och coacher – anmäl er till camilla.vi.holmblad@gmail.com.

 

Registrering:

 

Fredagen den 10 maj kl. 17.00-20.00 på Quality Park Hotel, Saltsjötorget, 151 22 Södertälje

Obs! Invägning skall ske i dräkt och med korrekt bälte för vilket man räknar 1 kg.

T.ex. tävlande i klassen -70 kg får väga maximalt 71.0 kg med dräkt och bälte.

 

 

Vi håller på att titta på ett gemensamt förslag på boende – ett Scandic hotell i Södertälje. Hör av er snarast om ni önska boka boende till camilla.vi.holmblad@gmail.com.

Vi planerar även gemensam middag på fredagskvällen efter registrering och invägning.

 

Extra viktigt för er som ska tävla i sparring/kamp!

Ni måste själva ta med er ALLA skydd ni behöver! Hjälmar och kampväst finns att låna av klubben. Glöm absolut inte tandskydd och suspensoar (för killar).

 

För juniorer och seniorer krävs dubbla uppsättningar skydd, röda och blå. De måste dessutom vara av de märken som är godkända av ITF. Prata med er instruktör i god tid innan tävlingen!!!

  

//Camilla Holmblad, Emma Aspelin och Daniel Novoa

Svenska Taekwon-do ligan 2 och Viking Cup
2019-04-16 06:34
Under helger har klubben deltagit i två tävlingar - Svenska Taekwon-do ligan 2 (för 13 år och uppåt) och Viking Cup (7-12 år) i Skövde.

På lördagen hade klubben 11 tävlande och glädjande nog hade vi deltagare i alla fyra discipliner, mönster, kamp, speciella tekniker och kross.

Under söndagen hade klubben 10 deltagare och det tävlades i mönster och kamp.

Några av våra elever är riktiga veteraner på tävlingsmattan, men vi hade också deltagare som tävlade för första gången. Fantastiska insatser av alla oavsett om det ledde till medaljer eller inte:) 
Ett extra tack till våra duktiga domare och coacher. Även ett stort tack till er som höll i gång hejaklacken på läktaren.

Tävlingskommittén
Camilla, Emma och Daniel
Städ av vår Do-jang
2019-03-30 07:17

Hej,

 

Som vi tidigare meddelat har vi idag ingen inhyrd städfirma som håller rent i vår Do-jang, utan det är idag några enstaka personer som regelbundet städar lokalen själva. Detta är inte en hållbar lösning och vår plan är därför att sätta upp ett rullande städschema där alla* aktiva medlemmar ingår.

 

Vi har nu tagit fram ett städschema som sträcker sig från slutet av april till slutet av denna termin. 

 

Under fliken dokument finner du en enkel städrutin - det vi önskar ha hjälp med under städtillfället. Första tillfället för grupp 1 blir ‪‪söndagen den 28 april ‪16:00-18:00. Vi har skickat ut mail till er som blivit tilldelat ett datum, i detta mail var städschemat bifogat. (Vi kan ej lägga ut det på hemsidan då det innehåller e-postadresser samt telefonnummer till medlemmar)

 

Om du blivit tilldelad ett datum som inte passar är det upp till dig att ta kontakt och byta grupp med en annan medlem. 

 

I varje städgrupp finns en ansvarig (om medlemmen är ett barn så är det självklart tillhörande målsman som är ansvarig). Denna person kommer i god tid få en tillfällig kod som släpper in städgruppen i Do-jangen via tränaringången. När städningen är avslutad är det gruppansvarige som ser till att allt är i sin ordning och larmar lokalen. 

 

Vi hoppas att detta upplägg ska fungera väl, och tror att vi tillsammans kan se till att bibehålla den fina Do-jang vi har idag. 

 

*) Är du engagerad i klubben som tex tränare, styrelsemedlem mm är du exkluderad ur städgrupperna, likaså medlemmar som gör sin första termin

 

Stort tack på förhand!

Torslanda TKD Styrelse


Sommarläger i Falkenberg
2019-03-17 20:03
Missa inte årets sommarläger i Falkenberg - för mer info www.itfsverige.se/inbjudan/inbjudan_falkenbergslager_2019.pdf

Lyckad tävlingshelg i Partille
2019-03-11 13:11

Under helgen 2 och 3 mars var det Taekwon-do tävlingar i Partille Arena.

 

På lördagen tävlade de över 13 år i Svenska Taekwon-do ligan 1 i sparring, mönster, kross och specialteknik. Klubben hade 10 deltagare under dagen. Några av våra medlemmar har tävlat många gånger och några var nybörjare eller gjorde comeback efter många års upphåll.

Klubben tog hem medaljer i alla grenar och totalt blev det 3 guld, 3 silver och 8 brons vilket gav en 10 plats så här långt i Svenska Taekwon-do ligan.

 

På söndagen var det dags för våra yngre förmågor, de mellan 7-12 år och 17 av klubbens elever deltog. Under dagen tävlades det i mönster, sparring och specialteknik och även denna dag fanns det mer rutinerade deltagare blandat med de som aldrig tidigare tävlat.

Vi fick se många fina insatser av våra barn och ungdomar. Dessutom mycket kul att se den glädje och gemenskap våra tävlanden visar upp.

 

Vill även passa på att tacka de som ställde upp som coacher och domare dessa dagar, utan er kan vi inte ställa upp på dessa tävlingar. Tack även till er som kom och tittade på – nästa gång kanske ni är med nere på mattorna och tävlar.

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
SHOP