Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen
Välkommen till vår hemsida!

Torslanda Taekwon-Do startade sin verksamhet hösten 2004. Idag är vi runt 200 medlemmar som träffas och tränar tillsammans två till tre dagar i veckan i vår nya lokal på Torslanda Torg.

Taekwon-Do är en kampkonst med många sidor som passar alla, både tjejer och killar i alla åldrar. Träningen är bred och det finns många olika delar i helheten vilket gör att träningen är varierande och rolig. 

Till hösten startar vi nybörjargrupper från v 35.


Vill du träna i Torslanda Taekwon-Do? Klicka då här!
Återanmälan hösten 2018
2018-06-11 18:19
Hej!

Nu är det dags att göra återanmälan till höstterminen. Terminen startar med ett uppstartsläger 25-26 augusti och de ordinarie träningarna drar i gång från och med vecka 35.

Träningsprogrammet att inte helt spikat, men de flesta kommer att träna samma dagar som under våren, det vill säga måndag/onsdag eller tisdag/torsdag och Kidzgrupperna fortsätter att träna på helgen. Eventuella ändringar meddelas personligen via mejl.

Återanmälan görs via länken: https://goo.gl/forms/h5GyzdwT1a8cWVpR2

Sista dagen för återanmälan är 21 juni

Glöm inte bort att komma på sommarträningarna! De är öppna för alla över 8 år och hålls tisdagar och torsdagar. Mer information finns på hemsidan.

Med vänlig hälsning,
Camilla Holmblad
Sommarträning
2018-06-03 20:50
Nu är graderingar och avslutning avklarad och vi blickar fram mot sommaren. Som vanligt kommer klubben att erbjuda sommarträning från och med v 23, med undantag för några veckor mitt under sommaren.

Träningen sker utan Do-bok  - i stället tar vi på oss vanliga träningskläder. Vi utgår alltid från klubbens Do-jang på Torslanda Torg, men om vädret är vackert kan träningen genomföras utomhus. Ta därför alltid med vattenflaska och utomhusskor.

Träningen hålls på tisdagar och torsdagar kl 18-19:15 och alla över 8 år är hjärtligt välkomna

Målet med träningen är att alla ska kunna vara med. Träningen kommer att innehålla olika former av teknikträning, slagkombinationer och fys som passar oavsett hur länge man tränat. De mer avancerade kommer göra mer avancerade kombinationer, men alla är välkomna att prova alternativt använda tekniker man redan kan. Vi bugar in till ledaren och det är ledaren som har planerat passet i övrigt finns inga grader på dessa träningar utan ALLA ska kunna träna ihop, ha roligt, svettas och lära av varandra.

Tae-kwon

PS Kalendern är uppdaterad med vilka dagar träning hålls!
Nya svartbälten i klubben
2018-05-27 08:57
I går hade klubben två kandidater som deltog vid terminens svartbältesgradering i Billdal som hölls av vår graderingsinstruktör Sabunim Robert Andersson.
Båda lyckades genomföra graderingen och klubben har nu två nya svartbälten. Stort grattis till Carl Markus Emanuelsson och Fredrik Holmblad, som nu har Dan I.

Tae kwon!
SM/STL3 och Talent Open
2018-05-22 21:39
Överst de tävlande SM och Svenska Taekwon-Do Ligan 3, bild 2: En lycklig nybliven svensk mästare i kross, bild 3: förmiddagsgänget Talent Open, bild 4: eftermiddagsgänget Talent Open

Helgen 19-20 maj hölls stora tävlingar i ITF Taekwon-do i Göteborg.

 

På lördagen hölls en tävling för yngre juniorer, juniorer och seniorer – Svenska Taekwon-Do ligan 3 och vid samma tillfällen hade flera av klasserna SM-status (för de som tävlar som juniorer och seniorer och som har rött eller svart bälte).

 

Totalt ställde 12 personer upp från klubben och störst framgång nådde vår huvudinstruktör Niclas Holmblad som äntligen lyckades krossa allt motstånd och ta en efterlängtad SM-titel i kross!

 

Övriga resultat i Svenska Taekwon-Do ligan 3:

 

Silver:

Mathias Hallin; mönster

Mathias Hallin; kamp

Carl Markus Emanuelsson, kamp

Martin Karlstedt; kamp

Bianca Karlstedt; kamp

Alicia Stadelmann; specialteknik

Alicia Stadelmann; kamp

 

Brons:

Bianca Karlstedt; mönster

Moa Holmblad; specialteknik

Camilla Holmblad; kross

Carl Markus Emanuelsson; mönster

Emma Aspelin; mönster

 

Dagen efter var det dags för våra yngre förmågor, yngre juniorer, juniorer och kadetter att visa vad de kan vid tävlingen Talent Open.

 

20 deltagare från klubben kämpade i mönster och kamp, några för första gången.

 

Totalt bärgades 7 guld, 5 silver och 4 brons. Alla deltagare fick också ta emot ett deltagarpris.

 

Tack till tävlande, coacher, domare och supportar på läktarna.

 

//Camilla Holmblad

Nyheter från våra grupper
Kidz 5-7 år, 07/10 11:10 
 
SHOP