Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen
Välkommen till vår hemsida!

Torslanda Taekwon-Do startade sin verksamhet hösten 2004. Idag är vi runt 200 medlemmar som träffas och tränar tillsammans två till tre dagar i veckan i vår nya lokal på Torslanda Torg.

Taekwon-Do är en kampkonst med många sidor som passar alla, både tjejer och killar i alla åldrar. Träningen är bred och det finns många olika delar i helheten vilket gör att träningen är varierande och rolig. 

Till våren startar vi nybörjargrupper igen. Mer info kommer.


Vill du träna i Torslanda Taekwon-Do? Klicka då här!
Gradering hösten 2018
2018-11-06 19:50
Höstens gradering kommer att hållas v 51, måndag till och med torsdag. Graderingsinstruktör är som vanligt Robert Andersson, Dan VI.

 

Anmälan och betalning görs via länken: https://sportadmin.se/hemsida/form/formD.asp?F={F05DFD7E-BE4F-41A9-B49D-44FAD16E7FAF}. 

Observera att det finns två alternativ att välja mellan – de som graderar för första gången eller färgbälten upp till och med grönt bälte med blått streck väljer ”Gradering 10 – 5 kup”, de som ska gradera till blått bälte eller högre väljer ”Gradering 4 – 1 kup”. Detta gäller både barn från 8 år och vuxna.

 

Sista anmälningsdag är fredag 30 november!

 

Information angående exakt dag och tid kommer så fort anmälningstiden gått ut. Grupper och tider kommer att planeras efter antalet som anmäler sig till graderingen, men de allra flesta kommer att gradera på ordinarie träningsdag.

 

Klubbens huvudinstruktör förbehåller sig rätten att neka en elev gradering om eleven inte bedöms vara tillräckligt förberedd inför graderingen. Vänligen respektera detta.


Lycka till:)

Klubb-beställning av sparringskydd
2018-10-25 13:42

Vi har skapat ett erbjudande till alla medlemmar i Torslanda Taekwon-Do Klubb att köpa skydd till rabatterat pris. Då vi tränar kamp/sparring som en naturlig del av vår sport och klubbens låneskydd är begränsade så har vi förhandlat fram rabatt på skydd vid beställning i en stororder.

 

I klubblokalen finns prover av hand- och fotskydden så ni kan se de olika modellerna och storlekarna i klubben.

 

Vi önskar ha era beställningar senast söndagen den 11:e november - leverans är beräknad till slutet av november. Normala priser för hand och fotskydd är normalt 50-150kr dyrare - givetvis beroende på vilken modell man väljer.

 

Skicka in er beställning via vårt beställningsformulär, ni kommer att faktureras kostnaden och fakturan kan betalas med kort eller bankgiro.

 

Beställningsformuläret: https://sportadmin.se/form/form.asp?ID={44851959-7824-49F0-B898-5D23408F1996}

Torslanda Taekwon-Do Klubbs Festival 21:e oktober
2018-09-23 17:08

Torslanda Taekwon-Do Klubb bjuder in er att delta på ett lite annorlunda Taekwon-Do evenemang. Taekwon-Do festivalen riktar sig till de som vill prova på ITF Taekwon-Do:s fyra tävlingsgrenar utan att vi utser någon vinnare eller förlorare.


Festivalen lämpar sig framför allt för de som aldrig tävlat tidigare eller för de som vill prova på nya tävlingsgrenar.


Deltagarna kommer bli indelade i grupper som kommer genomföra de olika grenarna på olika matchytor. Man kommer gå från tävlingsgren till tävlingsgren och får därefter en medalj.


Kamp

Alla möter alla 1 rond á 1min med full utrustning. Det kommer finnas en ringdomare som ger kommandon som på en vanlig tävling.

Det kommer finnas utrustning på plats att låna för de som saknar. Har man tandskydd och suspensoar (killar) så är det bra att använda.


Mönster
För att alla skall känna sig så bekväma som möjligt så väljer man själv ett mönster som man gör. Det kan vara allt från Saju apcha busugi till Do-San tul.

Det blir kommando för bugningar med mera som på en vanlig tävling.


Hoppspark
Vi kommer göra twimyo ap cha busigi. Alla får hoppa tills ingen inte klarar det längre.


Kross
Man får välja om man vill göra fram eller sidspark. Alla kommer få göra en kross.


Plats
Torslanda Torg 2, 423 32 Torslanda


Tid
Söndagen den 21 oktober.
De första klasserna startar ca 10:00.

 

Klasser
Från 10kup-1 till 7kup-2.

Alla åldrar upp till och med 11år (även yngre än 8år)

Vi parar ihop deltagarna i grupper om 3, 4 eller 5 stycken i så liknande åldrar, grader och längder som möjligt.


Tidsschema

Vi skickar ut tidsschema ett par dagar innan på alla grupper och deltagare till den epost adress som ni fyller i vid anmälan.


Priser
Alla får pris efter genomfört deltagande.


Anmälan
Senast måndag den 15 oktober behöver vi er anmälan via följande länk: https://goo.gl/forms/TumLslOYwEdupVR63


Kostnad
100 kr per deltagare betalas in på BankGiro 5286-0343.
Märk betalningen med namn och TKD festival.


Domare
Det kommer behövas lite domarfunktionärer på plats. Vi har själva några stycken men har ni någon i klubben som vill hjälpa till så skriv namn och grad i er anmälan.


Coacher
Varje förening får skicka de coacher man vill. Då det inte är en riktig tävling kommer ingen läkare finnas på plats så varje förening är ansvarig att själv ta hand om eventuella skador som vid träning.


Entré

Det är fritt inträde för alla.


Kontakt
E-post: info@torslandatkd.se


Varmt välkomna!

2018-08-31 06:34
Nu drar vi igång våra nybörjarträningar!

Nybörjare + 8 år tränar två gånger i veckan (startar 4 september) - 
tisdag 17:30-18:30 och söndagar 10:00-11:00.

Nybörjare KiDZ 5-7 år tränar en gång i veckan (startar 2 september) - 
söndag 17:30-18:30.

Man tränar barfota och i vanliga träningskläder till man klarat sin första gradering. Glöm inte vattenflaska!

Anmälan görs under fliken "Anmäl dig här! som ligger i listen ovan.

Välkommen!
Uppstart hösten 2018
2018-08-26 20:29
Under lördag och söndag har klubben anordnat Uppstartsläger. I lördags var det cirka 50 deltagare som tog tillfället i akt och kickstarta termin. Under tre träningspass fick de deltagande träna moment från alla delar av Taekwon-do cirkeln.

Lördagskvällen avslutades med en officiell invigning av klubbens nya Do-Jang. Det blå-gula bandet klipptes av Robert Andersson, Ordförande i Svenska ITF förbundet, klubbens graderingsinstruktör och även grundaren av Torslanda TKD samt vår huvudinstruktör Niclas Holmblad.

På söndagen försatte träningen för de som är 14 år eller äldre. Det blev en härlig blandning av stretch, mönster, lagmönster, fys, självförsvar och kamp.

På tisdag 28 augusti anordnas Öppet Hus för att visa hur vår verksamhet fungerar och locka nya träningskompisar.

Ordinarie träningsprogram drar i gång på onsdag (för de som tränar måndagar och onsdagar) och på torsdag (för de som tränar på tisdag och torsdag).

Om någon är osäker på sina träningstider - kontakta Camilla på camilla.vi.holmblad@gmail.com
Nyheter från våra grupper
Kidz 5-7 år, 07/10 11:10 
 
SHOP