Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen
Välkommen till vår hemsida!

Torslanda Taekwon-Do startade sin verksamhet hösten 2004. Idag är vi runt 200 medlemmar som träffas och tränar tillsammans två till tre dagar i veckan i vår nya lokal på Torslanda Torg.

Taekwon-Do är en kampkonst med många sidor som passar alla, både tjejer och killar i alla åldrar. Träningen är bred och det finns många olika delar i helheten vilket gör att träningen är varierande och rolig. 

Till hösten startar vi nybörjargrupper från v 36.


Vill du träna i Torslanda Taekwon-Do? Klicka då här!
IIC - International Instructor Course
2018-08-19 13:17
Bakre raden: Niclas Holmblad, Fredrik Holmblad och Oscar Aspelin Främre raden: Tadeusz Loboda, 8 dan, Paul McPhail, 8 dan, Hector Marano 9 dan, Kim Lan Ung, 9 dan och Swavek Dydiszko 8 dan.
I helgen har tre av våra svartbälten varit i Skövde och deltagit i det 132:a IIC som för första gången arrangerats i Sverige. Under tre dagar har Niclas, Fredrik och Oscar deltagit i såväl teoretiska som praktiska övningar på mycket hög nivå, tillsammans med cirka 200 Taekwon-do utövare från 13 olika länder. Deras nya kunskaper kommer att föras vidare till både tränare och utövare i klubben.
Uppstartsläger 2018
2018-08-09 13:15

Snart är det dags för höstens uppstartsläger! Även i år hålls lägret under två dagar - på lördagen är alla medlemmar över 8 år (eller som fyller 8 år under året) och som graderat sig minst en gång välkomna och på söndagen är alla över 14 år (eller som fyller 14 under året) välkomna. För en del blir det alltså läger under en dag och för en del under två dagar!

På lördagen planeraras invigning av klubbens nya Do-Jang, till den är alla välkomna.

Se mer information och länk till anmälan i bifogat dokument!

Uppstartsläger 2018.pdf »

Antalet kommer att vara maximerat till 100 deltagare så skicka in er anmälan så snart som möjligt!

Välkomna!


Öppet hus - kolla på ett träningspass eller testa själv!
2018-08-07 08:14

Nyfiken på Taekwon-Do?

Välkomna på Öppet hus och titta på ett träningspass hos oss eller testa själv!

 

Den 28:e Aug är ALLA varmt välkomna till oss på Torslanda Torg 2 - kl 18.00 - då i visar upp vår verksamhet för alla som vill komma - vi har verksamhet som passar barn i 5-7 års ålder, 8-12 åringar och för ungdomar & vuxna.

Du behöver inte ha några förkunskapskrav!


Sommarlov
2018-07-12 11:47
Nu tar Torslanda Taekwon-do klubb sommarlov!

Höstterminen startar med ett uppstartsläger 25-26 augusti mer information om detta kommer inom kort. Ordinarie träningar börjar veckan efter, alltså vecka 35. Nybörjargrupper startar veckan efter.

För er som är över 8 år och vill smygstarta lite börjar sommarträningen vecka 33 och 34. På tisdagar och torsdagar träffas vi klockan 18 i Do-jangen för bland träning!

Ha en trevlig sommar! Vi ses i augusti!


Sommarträning
2018-06-03 20:50
Nu är graderingar och avslutning avklarad och vi blickar fram mot sommaren. Som vanligt kommer klubben att erbjuda sommarträning från och med v 23, med undantag för några veckor mitt under sommaren.

Träningen sker utan Do-bok  - i stället tar vi på oss vanliga träningskläder. Vi utgår alltid från klubbens Do-jang på Torslanda Torg, men om vädret är vackert kan träningen genomföras utomhus. Ta därför alltid med vattenflaska och utomhusskor.

Träningen hålls på tisdagar och torsdagar kl 18-19:15 och alla över 8 år är hjärtligt välkomna

Målet med träningen är att alla ska kunna vara med. Träningen kommer att innehålla olika former av teknikträning, slagkombinationer och fys som passar oavsett hur länge man tränat. De mer avancerade kommer göra mer avancerade kombinationer, men alla är välkomna att prova alternativt använda tekniker man redan kan. Vi bugar in till ledaren och det är ledaren som har planerat passet i övrigt finns inga grader på dessa träningar utan ALLA ska kunna träna ihop, ha roligt, svettas och lära av varandra.

Tae-kwon

PS Kalendern är uppdaterad med vilka dagar träning hålls!
Nyheter från våra grupper
Kidz 5-7 år, 07/10 11:10 
 
SHOP