SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen
Välkommen till vår hemsida!

Torslanda Taekwon-Do startade sin verksamhet hösten 2004. Idag är vi runt 230 medlemmar som träffas och tränar tillsammans två till tre dagar i veckan i vår lokal på Torslanda Torg.

Taekwon-Do är en kampkonst med många sidor som passar alla, både tjejer och killar i alla åldrar. Träningen är bred och det finns många olika delar i helheten vilket gör att träningen är varierande och rolig. 
Vill du träna i Torslanda Taekwon-Do? Klicka då här!
Inställda träningar
2021-03-24 12:25

Hej alla medlemmar!

 

Just nu ser vi en ökad smittspridning av Covid-19 i Torslanda, därför väljer styrelsen tillsammans med klubbens huvudinstruktör att stänga all träning denna veckan och nästa vecka. Detta för att minska risken för fortsatt smittspridning.

 

Veckan efter påsk är det påsklov och då kommer det att hållas två pass på tisdagen 6 april och torsdag 8 april. Dessa pass kommer att hållas utomhus och vara gemensamma för alla åldrar och grader. Mer information om detta kommer.

 

Ordinarie träning beräknas att åter komma i gång 12 april.

 

Med vänlig hälsning,

Styrelse och huvudinstruktör 

Torslanda TKD

Välkommen till vårterminen 2021
2021-01-17 12:34

Terminen har nu startat!

 

Här tränar barn, ungdomar och vuxna i en grupp! Föräldrar är givetvis välkomna att träna samtidigt som sina barn! 
 
Nybörjare tränar måndag och onsdag klockan 18-19
 
På grund av Covid-19 pandemi har vi ett begränsat antal platser! Gör en intresseanmälan under fliken Anmäl dig här för mer information.
 
Intaget för nya medlemmar har nu stängts. Intresserade är välkomna åter efter sommaren.
God Jul och Gott Nytt År
2020-12-20 20:47
Nu tar vi julledigt och räknar med att vårterminen startar 11 januari. Information och länk för återanmälan har skickats till alla våra medlemmar via e-post.

Vi ses i januari

Med vänlig hälsning
Styrelse och tränare
Torslanda TKD
Inställd träning för vuxna!
2020-11-01 13:14
Till alla medlemmar!

Vi i Torslanda Taekwon-Do har hittills genomfört vår träning inomhus i enlighet med riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten och Riksidrottsförbundet.

Vi har från höstterminens början infört ett antal ändrade rutiner och begränsningar för att kunna träna säkert genom att hålla avstånd och undvika trängsel. Vi har även påtalat individens egna ansvar och vill passa på att tacka alla som varit duktiga på att hjälpa oss i att få en säker träningsmiljö.


Den nya situationen med de lokala allmänna råden för region Västra Götaland från 29/10, samt förtydliganden från Riksidrottsförbundet samt SISU, innebär att ytterligare anpassningar behöver göras.

Torslanda Taekwon-Do klubbs verksamhet kommer under perioden 29/10-19/11 att anpassas i enlighet med Folkhälsomyndighetens lokala allmänna råd för region Västra Götaland.

Vi följer riktlinjerna från Riksidrottsförbundet som säger att idrottsverksamhet för personer födda tidigare än 2005 inte ska genomföras och att detta gäller för träning, matcher och tävling.

Idrottsverksamhet för personer födda 2005 eller senare får bedrivas men innehållet i träningen skall anpassas för att undvika nära fysisk kontakt och kollektivtrafik skall undvikas i samband med idrottsutövandet.

Styrelsen tillsammans med huvudinstruktören jobbar på att ta fram någon form av träning på distans för de födda tidigare än 2005.

Vi återkommer med mer information om något pass ställs in eller om ytterligare anpassningar kommer göras.

Mvh Styrelsen Torslanda Taekwondo 
genom Fredrik Holmblad
Höstlov
2020-10-22 21:14
Nästa vecka är det höstlov. Det innebär att det inte hålls några ordinarie träningar från 26 oktober till 1 november. Ordinarie träningar startar vecka 45 på måndagen 2 november.

För er som ändå är sugna på att träna kommer det erbjudas två gemensamma pass.

Tisdag 27 oktober 18-19:15 och torsdag 29 oktober 18-19:30 är alla grader och alla åldrar välkomna att träna tillsammans.

Ingen anmälan krävs, men observera att för att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer kommer antalet tränande att begränsas till 50 personer.

Välkomna
Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
SHOP