SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Välkommen
Välkommen till vår hemsida!

Torslanda Taekwon-Do startade sin verksamhet hösten 2004. Idag är vi runt 230 medlemmar som träffas och tränar tillsammans två till tre dagar i veckan i vår lokal på Torslanda Torg.

Taekwon-Do är en kampkonst med många sidor som passar alla, både tjejer och killar i alla åldrar. Träningen är bred och det finns många olika delar i helheten vilket gör att träningen är varierande och rolig. 
Vill du träna i Torslanda Taekwon-Do? Klicka då här!
Välkommen till vårterminen 2021
2021-01-17 12:34

Terminen har nu startat, men det finns platser kvar så välkommen med din anmälan!


Här tränar barn, ungdomar och vuxna i en grupp! Föräldrar är givetvis välkomna att träna samtidigt som sina barn! 

Nybörjare tränar måndag och onsdag klockan 18-19

På grund av Covid-19 pandemi har vi ett begränsat antal platser! Gör en intresseanmälan under fliken Anmäl dig här för mer information.
God Jul och Gott Nytt År
2020-12-20 20:47
Nu tar vi julledigt och räknar med att vårterminen startar 11 januari. Information och länk för återanmälan har skickats till alla våra medlemmar via e-post.

Vi ses i januari

Med vänlig hälsning
Styrelse och tränare
Torslanda TKD
Inställd träning för vuxna!
2020-11-01 13:14
Till alla medlemmar!

Vi i Torslanda Taekwon-Do har hittills genomfört vår träning inomhus i enlighet med riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten och Riksidrottsförbundet.

Vi har från höstterminens början infört ett antal ändrade rutiner och begränsningar för att kunna träna säkert genom att hålla avstånd och undvika trängsel. Vi har även påtalat individens egna ansvar och vill passa på att tacka alla som varit duktiga på att hjälpa oss i att få en säker träningsmiljö.


Den nya situationen med de lokala allmänna råden för region Västra Götaland från 29/10, samt förtydliganden från Riksidrottsförbundet samt SISU, innebär att ytterligare anpassningar behöver göras.

Torslanda Taekwon-Do klubbs verksamhet kommer under perioden 29/10-19/11 att anpassas i enlighet med Folkhälsomyndighetens lokala allmänna råd för region Västra Götaland.

Vi följer riktlinjerna från Riksidrottsförbundet som säger att idrottsverksamhet för personer födda tidigare än 2005 inte ska genomföras och att detta gäller för träning, matcher och tävling.

Idrottsverksamhet för personer födda 2005 eller senare får bedrivas men innehållet i träningen skall anpassas för att undvika nära fysisk kontakt och kollektivtrafik skall undvikas i samband med idrottsutövandet.

Styrelsen tillsammans med huvudinstruktören jobbar på att ta fram någon form av träning på distans för de födda tidigare än 2005.

Vi återkommer med mer information om något pass ställs in eller om ytterligare anpassningar kommer göras.

Mvh Styrelsen Torslanda Taekwondo 
genom Fredrik Holmblad
Höstlov
2020-10-22 21:14
Nästa vecka är det höstlov. Det innebär att det inte hålls några ordinarie träningar från 26 oktober till 1 november. Ordinarie träningar startar vecka 45 på måndagen 2 november.

För er som ändå är sugna på att träna kommer det erbjudas två gemensamma pass.

Tisdag 27 oktober 18-19:15 och torsdag 29 oktober 18-19:30 är alla grader och alla åldrar välkomna att träna tillsammans.

Ingen anmälan krävs, men observera att för att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer kommer antalet tränande att begränsas till 50 personer.

Välkomna
Tävlingssäsongen 2020 nu avslutad med flaggan i topp
2020-10-20 09:24

På grund av Covid-19 försenades årets tävlingssäsong, men kunde avslutas under helgen 17-18 oktober med Svenska Taekwondo ligan 2 och Svenska Taekwondo ligan 3/SM. Tävlingarna genomfördes med särskilda restriktioner på grund av pågående pandemi.


Klubben hade framgångar från Svenska Taekwondo ligan 1 som hölls i början av året, men fick från den tävlingen inte med sig några poäng till den slutliga sammanställningen i Svenska Taekwondo ligan.


På lördagen hade klubben 5 tävlande och de fick med sig 5 guld, 1 silver och 1 brons med sig hem.


På söndagen hade klubben  4 tävlande och bärgade 4 guld och 2 silver vilket ledde till att vi blev placerade som 3:e bästa klubb för dagen.


På söndagen avgjordes även SM och klubben fick 3 SM-titlar.

Albin Larsson – Svensk mästare Special teknik, herrar juniorer, röd/svart

Albin Larsson - Svensk mästare Sparring, herrar juniorer, röd/svart + 75 kg

Rasmus Holmblad – Svensk mästare Mönster, herrar juniorer, 1 Dan


Totalt blev Torslanda TKD 5:e bästa klubb i Svenska Taekwondo ligan 2020

Nyheter från våra grupper
Det finns inga nyheter..
 
SHOP